Crumble de manzana y moras

Ref: receta_43

Easy

Difficulty

40 minutos

Preparation

Desayuno

Type

Crumble

Category

Ingredients

  • 1/2 taza de harina de quinoa real
  • 250 gramos de copos de quinoa real
  • 1/2 taza de almendras tostadas y rotas
  • Un puñado de dátiles deshuesados ecológicos
  • 10 cucharadas de sirope de arroz
  • 70 ml. de aceite de pepita de uva
  • 5 manzanas
  • 1 taza de moras
  • Una pizca de sal marina
  • Una astilla de canela
  • Unas gotas de limón


 

Steps

1.Pelar y cortar las manzanas en lonchas, rociar con el zumo de limón y una pizca de sal.

2.Mezclar en un cuenco con las moras, espolvorear con harina de quinoa real y un poco de sirope.

3.Mezclarlo todo bien y dejar reposar Tostar las almendras. Preparar una mezcla de aceite de pepita de uva con el sirope de arroz, añadir los copos de quinoa real, las almendras y los dátiles cortados muy pequeñitos. Amalgamar bien.

4.Untar una bandeja de horno con un poco de aceite, colocar en el fondo la mezcla de la fruta y cubrir con la mezcla de copos. 

5.Añadir la astilla de canela y ponerlo todo en el horno a 180 grados, durante 30 - 35 minutos. 

favorite_border Save for later
Buy the ingredients for this recipe:

Royal Quinoa

QR008

Organic real quinoa flakes 100% plastic free

Real quinoa flakes are ideal for breakfast with a vegetable drink, to add to purees and soups or as a baking base. They are certified gluten-free and saponin-free. In 100% compostable packaging, to be recycled directly into the organic bin and returned to nature as compost.

La Finestra sul Cielo

1MARIZ

Rice syrup 400 gr

100% rice syrup from organic farming. Made using purified enzymes for the conversion of cereal starch into a simpler sugar. This system makes it possible to obtain a malt richer in simple sugars, making it possible to produce malts made from a single cereal. Ideal for sweetening infusions, teas or cereal coffees or for spreading on toast or toast....

6 other products in the same category: