Baule Volante
BV004
Huevos de chocolate negro con corazón de gianduia Baule Volante 100g bio
Mini huevos de chocolate negro con un delicioso corazón de gianduia, un capricho irresistible. Con ingredientes 100% bio.
A tender and creamy bar for lovers of dark chocolate. Made with cocoa from the Dominican Republic and very smooth thanks to its subtle olive oil content. BIO, vegan, plastic free, and Rainforest certified.
pasta de cacao* 40%, azu?car de can?a integral*, manteca de cacao*, aceite de oliva* 5 %. Materias secas de cacao: mi?nimo 60%.
May contain traces of gluten, milk, nuts.
Keep cool and dry (15-18°C)
kcal. | 556 |
---|---|
kJ. | 2326 |
Carbohydrates | 38,3 |
of which sugars | 35 |
Proteins | 4,4 |
Fats: | 41 |
of which saturated | 25,7 |
Dietary fibre | 0 |
Salt | 0,04 |
Baule Volante
BV004
Mini huevos de chocolate negro con un delicioso corazón de gianduia, un capricho irresistible. Con ingredientes 100% bio.
Vivani
VI043
A tender and creamy bar for lovers of dark chocolate. Made with cocoa from the Dominican Republic and very smooth thanks to its subtle olive oil content. BIO, vegan, plastic free, and Rainforest certified.
iChoc
IC001
Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
Vivani
VI009
This refreshing dark chocolate with a creamy mint-flavoured filling is a true classic from the British Isles. Its high cocoa content from the Dominican Republic (68%) balances the sweetness of the peppermint cream and completes a perfect flavour combination. Organic, Plastic free and Rainforest certified.
Vivani
VI020
El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
Black Moose
AN238
Delicious dark chocolate bar with coffee made with a minimum of 70% pure organic cocoa. With an intense arabica coffee flavour, it is the ideal snack for lovers of the well-known mocha coffee, but in a tablet form. Dairy-free and Fair Trade certified. Sweetened with organic cane sugar....
La Finestra sul Cielo
1PUPES
Puré de manzana y melocotón elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad....
La Finestra sul Cielo
1BROSL
Instant vegetable broth powder made from organically grown ingredients. Yeast free and with extra virgin olive oil. Ideal to give a unique touch of flavour to any kind of dish.
La Finestra sul Cielo
1ACIRI
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
La Finestra sul Cielo
1TAMA
Tamari, made from soybeans and salt, is a dense, rich and full-flavoured product. Produced according to the best traditional method (fermenting for 18 months in wooden barrels), it is ideal for enriching and flavouring recipes based on cereals, pulses, vegetables, seaweed, rice, pasta or salads.....
Vivani
VI010
The finest milk chocolate with a smooth and creamy hazelnut praline filling. Organic, Plastic free and Rainforest certified.