Bolas de cous cous con chucrut y manzana frita

Ref: receta_19

Easy

Difficulty

minutos

Preparation

Primer plato

Type

Cereal

Category

Ingredients

  • 400 gramos de cous cous
  • 2 manzanas grandes
  • Sirope de arroz
  • Chucrut para decorar
  • 2 cebollas grandes
  • 1 pimiento rojo
  • 1 pimiento verde
  • Aceite extravirgen de oliva

Steps

1.Cocemos el cuscús según indica el envase y lo dejamos reposar Hacemos un sofrito con la cebolla, los pimientos y el aceite.

2.Cuando lo tengamos preparado lo mezclamos con el cuscús. Lo dejamos enfriar y con la mezcla resultante hacemos pequeñas bolas con las manos hasta que nos quede una masa compacta

3.En una sartén ponemos el aceite extravirgen de oliva y añadimos las manzanas cortadas a gajos grandes respetando su piel.

4.Dejamos que se ablanden a fuego lento y cuando veamos que empiezan a dorarse las rociamos con el sirope de arroz.

5.Esperamos que se caramelicen y las retiramos del fuego.

6.Colocamos en medio del plato una de las bolas de cuscús con verduras y decoramos con el chucrut y la manzana frita

favorite_border Save for later
Buy the ingredients for this recipe:

La Finestra sul Cielo

1MARIZ

Rice syrup 400 gr

100% rice syrup from organic farming. Made using purified enzymes for the conversion of cereal starch into a simpler sugar. This system makes it possible to obtain a malt richer in simple sugars, making it possible to produce malts made from a single cereal. Ideal for sweetening infusions, teas or cereal coffees or for spreading on toast or toast....

Machandel

MC012

Demeter Organic Sauerkraut

Sauerkraut has multiple properties for our organism: it strengthens the immune system, reduces inflammation levels and improves digestive disorders, as well as providing vitamins A, B1, B2 and C. Made with ingredients from organic and biodynamic farming and certified with the Demeter seal. Suitable for a vegan and gluten-free diet.

6 other products in the same category: