Coca de trigo sarraceno con bechamel de almendras

Ref: receta_70

Easy

Difficulty

2 horas

Preparation

Primer plato

Type

Tostas

Category

Ingredients

Para 2 pizzas individuales:

 

  • 1 vaso de trigo sarraceno (puesto 3h en remojo)
  • 3 cebollas
  • Passata de tomate
  • 1 vaso de champiñones troceados pequeños
  • 1 courgette
  • Hojitas de hierbas aromáticas frescas
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • Salt

 

Para la bechamel de almendras:

  • 3 cebollas a cuadraditos
  • 3 cucharadas de crema blanca de almendras
  • 1 vaso de bebida de quinoa real y arroz.
  • Almendra en polvo
  • 2 cucharadas de miso blanco
  • Aceite extravirgen de oliva exprimido en frío
  • Salt

Steps

1.Para la masa, cortar 2 cebollas a media luna y saltear en un cazuela con un poco de aceite y sal durante 10 minutos.

2.Mezclar con el trigo sarraceno (previamente puesto 3 horas en remojo) y triturar. Pasarlo a un molde fácilmente desmoldable y hornear 25 minutos a temperatura alta (sin la opción de gratinar). Para la bechamel, salteamos las cebollas con aceite y sal 10 minutos.

3.Las trituramos con la crema de almendras, la bebida de quinoa real y arroz y el miso blanco. Rectificamos con más bebida vegetal si es necesario. Cortar la cebolla que nos queda a medias lunas muy finas y saltear con aceite y sal 10 minutos.

4.Cortar el calabacín y los champiñones a láminas, saltear con aceite y sal otros 10 minutos. Desmoldar la base de la pizza y traspasarla sobre 2 hojas de papel para horno.

5.Untarla con la salsa de tomate, añadir la cebolla salteada, los champiñones y el calabacín.

6.Verter por encima la bechamel y espolvorear un poco de almendra en polvo para gratinar.

7.Gratinar 15 minutos y servir con las hierbas aromáticas frescas por encima.

favorite_border Save for later
Buy the ingredients for this recipe:

La Finestra sul Cielo

1SARA

100% compostable buckwheat

La Finestra sul Cielo's buckwheat is rich in nutrients and has an unmistakable taste. It is organically grown and packaged in a protected atmosphere to better preserve the nutrients of the product. It is ideal for combining with extra virgin olive oil, soy sauce, gomasio and other condiments. ....

La Finestra sul Cielo

1PASSATA

Organic tomato passata

Delicious natural tomato sauce without preservatives or colourings made with top quality organic tomatoes and no added sugars. Ideal for preparing pizzas, adding to stews, pastas, rice dishes or preparing an infinite number of sauces. A basic product that cannot be missing in your pantry. Gluten Free...

Royal Quinoa

QR003

Organic real quinoa and rice drink

Exquisite and delicate real quinoa and rice drink made with organically grown ingredients. It is of 100% vegetable origin and its sweet taste is the result of the enzymatic transformation of the rice. It is a delicious variety that can be used for breakfast, desserts or on its own. Now with a 100% vegetable cap, made from sugar cane!

La Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso is fermented for less than two months to achieve a more delicate and sweeter flavour than normal Miso. It is ideal to prepare sauces or creams and to accompany vegetables and cereals. Pasteurised product.

6 other products in the same category: