Buckwheat burgers

Ref: receta_79

Easy

Difficulty

1 hour

Preparation

Segundo

Type

Proteína vegetal

Category

Ingredients

 
  • 1 vaso de trigo sarraceno (toda la noche en remojo)
  • 2 cebollas grandes (a cuadraditos pequeños)
  • 2 zanahorias (a cuadraditos pequeños)
  • 6 espárragos verdes (a rodajas pequeñas)
  • Una pizca de cúrcuma
  • Una pizca de comino
  • Una cucharadita de semillas de hinojo molidas
  • Orégano seco
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • Sal marina

Steps

1. Saltear las cebollas con aceite y sal durante 10 minutos.

2. Cocer al vapor la zanahoria y los espárragos durante 7 minutos.

3. Triturar el trigo sarraceno, y mezclar con las verduras, la cúrcuma, el orégano, el comino y el hinojo.

4. Pincelar con aceite de oliva una crepera o una sartén que no se agarre. Cuando el aceite esté caliente, poner varios montoncitos de la pasta, como si fuesen pequeñas hamburguesas.

5. Darle la vuelta cuando esté dorado por la parte de abajo.

6. Colocar en un plato con papel absorbente y servir.

favorite_border Save for later
Buy the ingredients for this recipe:

La Finestra sul Cielo

1SARA

100% compostable buckwheat

La Finestra sul Cielo's buckwheat is rich in nutrients and has an unmistakable taste. It is organically grown and packaged in a protected atmosphere to better preserve the nutrients of the product. It is ideal for combining with extra virgin olive oil, soy sauce, gomasio and other condiments. ....

La Finestra sul Cielo

1CURCU

Organic Turmeric powder

An orange-coloured culinary spice with a powerful aroma, ideal for accompanying vegetable dishes, cereals, vegan stews, rice dishes, etc. In Ayurvedic medicine, turmeric has been considered a stomach protector and a natural anti-inflammatory with a host of antioxidant properties. Now in glass packaging.

6 other products in the same category: