La Finestra sul Cielo
1CAFCE
Cerealia
Delicious mix of cereals, chicory and nuts. Ideal for breakfast or for any break during the day. Ready to take....
Easy
Difficulty40 minutos
PreparationDesserts
TypeSmoothie
CategoryPara 2 granizados:
1.Un día antes, rellenar media cubitera (6 cubitos pequeños) con parte de la bebida de avena con almendras y poner a congelar.
2.El resto de la bebida vegetal la metemos en la nevera para que se enfríe.
3.Calentar medio vasito de bebida de avena con almendras y diluir el café de cereales, la malta de avellanas y el sirope de maíz (si queremos un granizado más dulce).
4.Dejar entibiar e incorporar el resto de la bebida fría y hielos de avena y almendras.
5.Batir todo en una batidora potente para que se haga el granizado.
6.Tomar inmediatamente con una pizca de canela por encima.
La Finestra sul Cielo
1CAFCE
Delicious mix of cereals, chicory and nuts. Ideal for breakfast or for any break during the day. Ready to take....
La Finestra sul Cielo
1MARIZ
100% rice syrup from organic farming. Made using purified enzymes for the conversion of cereal starch into a simpler sugar. This system makes it possible to obtain a malt richer in simple sugars, making it possible to produce malts made from a single cereal. Ideal for sweetening infusions, teas or cereal coffees or for spreading on toast or toast....