Frappé de chai latte

Ref: receta_153

Easy

Difficulty

15 minutos

Preparation

Beverages

Type

Beverages

Category

Ingredients

300 ml de agua

2 bolsas de té negro

1 rama de canela

3 vainas de cardamomo

3 clavos de olor

2 estrellas de anís

1/2 cdta. de jengibre en polvo

2 cdas. de sirope de arroz

200 ml de bebida de avena

2 vasos de cubitos de hielo o hielo picado

Steps

1. Lo primero es hacer el té chai, para ello tuesta todas las especias (ramas de canela, cardamomo, clavos y anís) en un cazo sin aceite durante 3-4 minutos.

2. Añade el agua y el jengibre en polvo y deja hervir durante 5 minutos tapado.

3. Retira del fuego y echa las bolsas de té. Deja infusionar durante 10 minutos tapado.

4. Después cuela el té y añade el sirope de arroz. Puedes conservarlo así en la nevera unos 4-5 días. Cuando quieras tomarte el frappé de chai latte tritura un vaso del té con 1 vaso de cubitos de hielo en una batidora de vaso. cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Save for later
Buy the ingredients for this recipe:

La Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Gluten free organic oat drink

Unique novelty! The first gluten-free oat drink in a glass bottle. Made from whole oats, it contains no added sugars. In addition, the glass used is recycled and recyclable, which reduces its environmental impact and makes it a very sustainable alternative. A light product with an authentic taste, ideal on its own, with coffee or tea and even for making delicious vegan and gluten-free desserts. Non-refrigerated product.

La Finestra sul Cielo

1ZEP

Organic Ginger powder

Flavouring spice made from dried and ground ginger root. Ideal for making candies, gingerbread, flavouring biscuits or adding to tea. In glass container. 100% organic.

La Finestra sul Cielo

1MARIZ

Rice syrup 400 gr

100% rice syrup from organic farming. Made using purified enzymes for the conversion of cereal starch into a simpler sugar. This system makes it possible to obtain a malt richer in simple sugars, making it possible to produce malts made from a single cereal. Ideal for sweetening infusions, teas or cereal coffees or for spreading on toast or toast....

HL023

Té English Breakfast 20 bolsas

Té de desayuno que se caracteriza por un aroma penetrante y un sabor completo. Se trata de un té negro con mucho cuerpo, bien robusto y que suele beberse endulzado y con bebida vegetal. ¡Empieza el día con mucha energía!...

6 other products in the same category: