Pastitas de té de gomasio y piñones

Ref: receta_201

Easy

Difficulty

30 minutes

Preparation

Dessert

Type

Galleta

Category

Ingredients

  • 1 taza de piñones ligeramente tostados
  • ½ taza de nueces ligeramente tostadas y troceadas
  • ½ taza de almendras ligeramente tostadas y troceadas
  • ½ taza de gomasio
  • 100 ml de sirope de arroz
  • Aceite de sésamo

Steps

1. Colocar la malta en una cazuela y calentarla removiendo constantemente.

2. Añadir todos los frutos secos y el gomasio y mezclar bien durante unos 2 minutos, hasta que la malta de arroz esté bien integrada con los frutos secos y el gomasio.

3. Pincelar una fuente de vidrio con unas gotas de aceite de sésamo. Verter la mezcla, aplanar y apretar de manera que quede con un grosor de unos dos dedos aproximadamente. Dejar enfriar del todo.

4. Cortar en cuadrados pequeños, envolver con papel vegetal y atar con un cordel, decorando como los regalos.

favorite_border Save for later
Buy the ingredients for this recipe:

La Finestra sul Cielo

1MARIZ

Rice syrup 400 gr

100% rice syrup from organic farming. Made using purified enzymes for the conversion of cereal starch into a simpler sugar. This system makes it possible to obtain a malt richer in simple sugars, making it possible to produce malts made from a single cereal. Ideal for sweetening infusions, teas or cereal coffees or for spreading on toast or toast....

La Finestra sul Cielo

1RUBBER

Gomasio 150 gr

Tasty traditional Japanese seasoning prepared with lightly roasted and ground organic sesame seeds and salt. Ideal for sprinkling on top of cereals and vegetables. ...

6 other products in the same category: