Bebida isotónica natural

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Easy

Difficulty

20 minutios

Preparation

Drink

Type

Bebida isotónica

Category

Ingredients

1 bolsa de te kukicha

300 ml agua

1 ramita de canela

1 cucharadita de pasta umeboshi

1 cucharada de sirope de arroz.

Steps

1. Infusiona el agua hirviendo con la ramita de canela durante 5 minutos.

2. Apaga el fuego y añade el té kukicha durante 3 minutos.

3. Una vez frío mezcla el resto de los ingredientes y tomar.

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Isabel Moreno

Macrobiotic consultant

@isabelmoreno_macrosano

Founder of the school of macrobiotics, cooking and healthy eating MACROSANO. 
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La Finestra sul Cielo

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Three-year-old green tea grown in the Uji region, which has been producing Japan's most renowned tea for centuries. It is in this area that the Nagata family still cultivates, in the traditional way, the plants used to make their excellent Kukicha tea.....

La Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

La Finestra sul Cielo

1MARIZ

Rice syrup 400 gr

100% rice syrup from organic farming. Made using purified enzymes for the conversion of cereal starch into a simpler sugar. This system makes it possible to obtain a malt richer in simple sugars, making it possible to produce malts made from a single cereal. Ideal for sweetening infusions, teas or cereal coffees or for spreading on toast or toast....

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